4gamers.be

Gravity Rush-sequel bevestigd?

Door papfles, 21-09-2012 09:32

Gravity Rush is 1 van de grafische pareltjes van de PS Vita en de gameplay is ook niet meteen alledaags te noemen. Net daarom heeft het spel waarschijnlijk ook een Game of the Year-prijs gewonnen op de Tokyo Game Show. Een prijs winnen levert ook gelukwensen op en het is net als reactie hierop dat we een stevige hint zien naar een mogelijke sequel.

Iemand wenste de maker immers succes voor het winnen van de prijs en hij zei meteen dat hij uitkeek naar de sequel. De maker, Toyama, reageerde met "Dank u, ik doe mijn best met de sequel". Toen fans dan bevestiging wilden van de sequel, reageerde hij met "Het is een geheim", wat je niet meteen anders kan opvatten dan een eigenlijke bevestiging, durven we zo denken. Gravity Rush vloog hier op 4Gamers weg met een 86.

Gravity Rush screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.