4gamers.be

Bevestigd: Final Fantasy X-2 HD bij Final Fantasy X HD

Door Jay, 20-03-2013 00:17, bron: novacrystallis

Update: het gerucht van gisteren is inmiddels bevestigd. Voor PS3 zal Final Fantasy X HD zowel Final Fantasy X als Final Fantasy X-2 op één disc bevatte, terwijl voor PS Vita beide games afzonderlijk te verkrijgen zijn. Dank overigens aan Vewen om dit te melden.


Origineel (19/03/2013, 14:43)

Dat Final Fantasy X HD er zit aan te komen voor PS3 en PS Vita is inmiddels al een hele tijd bekend, maar nu is er een gerucht opgedoken dat de HD-versie gebundeld komt met Final Fantasy X-2. Dat zou tenminste het geval zijn voor de PS3-versie. Voor de PS Vita zouden beide titels afzonderlijk beschikbaar zijn. Of het gerucht klopt, valt nog af te wachten, maar erg lang zal dat wachten vermoedelijk niet duren. Het nieuws zou naar verluidt in de volgende uitgave van het Japanse Jump-magazine verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.