4gamers.be

PS Vita-bundels met Tearaway onthuld

Door Jay, 14-11-2013 17:56

Sony en Media Molecule hebben nieuwe PS Vita-bundels aangekondigd voor de nakende release van Tearaway op 22 november. Om te beginnen is er een bundel met een PS Vita (Wi-Fi) en de retailversie van Tearaway en daarnaast is er ook een bundel met een PS Vita (Wi-Fi), een voucher voor de digitale versie van Tearaway en een 4GB memory card. Prijzen voor de bundels heeft Sony niet meegegeven.

In het Verenigd Koninkrijk krijgen ze voorts nog een derde bundel, namelijk een die een PS Vita (Wi-Fi), een voucher voor Tearaway en LittleBigPlanet Vita, en een 16GB memory card bevat. Sony wijst er wel op dat deze bundels niet per se bij alle retailers beschikbaar zullen zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.