4gamers.be

Games voor PlayStation Plus in februari bekend?

Door Jay, 12-01-2014 00:08, bron: https://www.gamepointsnow.com/blog/rumoured-february-playstation-plus-content/

Website GamePoints Now heeft naar eigen zeggen van een niet nader genoemde bron een lijst te zien gekregen van games die PlayStation Plus-leden in februari voorgeschoteld krijgen. Voor PS3 zouden het BioShock Infinite en Metro: last Light zijn, voor PS Vita Dynasty Warriors Next en ModNation Racers Roadtrip en voor PS4 zou Outlast op het menu staan.

De vraag is natuurlijk hoe betrouwbaar GamePoints Now en de bron in kwestie zijn, maar dat zal alleen de toekomst kunnen uitwijzen. De voorgestelde games lijken alleszins niet onmogelijk. Voor BioShock Infinite zit er bijvoorbeeld DLC aan te komen, dus de game snel nog onder meer mensen verspreiden zou een logische keuze zijn. Dat er in één maand twee grote first-person shooters worden aangeboden lijkt dan weer iets onwaarschijnlijker, maar we zullen dus moeten afwachten om te weten wat er van aan is.

De PS Vita-titels dan weer vallen wat laag uit wat Metacritic-score betreft. ModNation Racers bijvoorbeeld schommelt rond de 60, terwijl Sony doorgaans de regel hanteert dat enkel games met een score van 70 en hoger in aanmerking komen voor PlayStation Plus. Maar goed, afwachten dus.

PlayStation Plus screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.