4gamers.be

Eerste DLC-personages voor Dragon Ball Z: Battle Of Z bekend

Door Jay, 21-01-2014 00:03, bron: siliconera

Volgende week verschijnt Dragon Ball Z: Battle of Z, waarin elke vorm van een personage als een apart personage wordt gezien. Op die manier is het bijvoorbeeld mogelijk om zowel Goku als Super Saiyan Goku in hetzelfde gevecht te hebben. De game zal dan ook het meeste aantal speelbare personages ooit hebben in de reeks, maar dat betekent niet dat er geen plaats meer is voor extra personages via DLC natuurlijk.

Voor Japan is alvast bevestigd dat ze twee weken na de release centjes kunnen neerleggen voor Super Vegeta en Super Saiyan Bardock. Elk personage kost dan 300 yen, wat iets meer dan 2 euro is. Vermoedelijk wordt dat hier dan 1,99 euro. De DLC moet wel nog bevestigd worden voor het Westen, maar dat lijkt slechts een formaliteit.

Dragon Ball Z: Battle of Z screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.