4gamers.be

Ontslagen bij London Studio, Evolution Studios en Guerrilla Cambridge

Door Jay, 25-03-2014 12:16, bron: videogamer

Sony blijft herstructureren en deze keer zijn het studio's in het Verenigd Koninkrijk die getroffen worden. Zo worden bij zowel London Studio, Evolution Studios als Guerrilla Cambridge mensen op straat gezet. Om hoeveel ontslagen het precies gaat, is nog niet bekend. Een woordvoerder van Sony liet weten dat de herstructurering past in het kader van regelmatige evaluaties waarbij wordt gekeken hoe middelen optimaal kunnen worden ingezet om de studio's in de best mogelijke positie te plaatsen in een erg competitieve game-industrie.

Het valt nog af te wachten welke impact de ontslagen hebben bij elke studio. London Studio leverde vorig jaar The Playroom af voor PS4 en zou naar verluidt aan een nieuwe PS4-game werken. Guerrilla Cambridge dan weer kwam vorig jaar op de proppen met Killzone: Mercenary voor PS Vita. Evolution Studios is de studio achter DriveClub, dat geplaagd wordt door het ene na het andere uitstel. Momenteel is niet geweten wanneer die game zou verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.