4gamers.be

Seth Killian weg bij Sony Santa Monica

Door Jay, 26-03-2014 13:20

Game designer Seth Killian heeft via Twitter laten weten dat hij is opgestapt bij Sony Santa Monica. Hij vertrok er al in december vorig jaar, maar komt nu pas met het nieuws naar buiten. Hij wil naar eigen zeggen zijn eigen ding doen, net als indie developers. Wat zijn concrete plannen nu zijn, is niet bekend.

Killian werkte bij Sony Santa Monica samen met SuperBot Entertainment aan PlayStation All-Stars Battle Royale. Daarnaast zou hij ook aan nog andere projecten hebben gewerkt die nog niet onthuld zijn, maar waar we volgens Killian "soon" iets van te zien zullen krijgen. Of dat ook echt het geval zal zijn, valt nog af te wachten. Ook bij Sony Santa Monica is er de laatste tijd wat geherstructureerd en de kans is reëel dat sommige projecten zijn gesneuveld, en aangezien Killian al weg is sinds vorig jaar, is het de vraag of hij nog op de hoogte is van de actuele stand van zaken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.