4gamers.be

Natural Doctrine komt naar Westen op PS3, PS4 en PS Vita

Door papfles, 01-04-2014 17:29

Sony lijkt met de combinatie van PS3, PS4 en PS Vita heel wat ontwikkelaars te overtuigen om een game uit te brengen op deze gezamenlijke platformen, iets wat ook met Natural Doctrine zal gebeuren. Deze game komt van de hand van Kadokawa Games, al zal NIS het spel in het Westen uitbrengen.

Het betreft hier een strategische RPG, waarbij alles draait om Pluton, een geheimzinnige substantie waar echt voor gevochten moet worden. In de herfst zou het spel zowel op PS3, PS Vita en PS4 uitkomen, met Cross-Save en Cross-Play mogelijkheden. De geliefde Cross-Buy optie werd niet specifiek vermeld.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.