4gamers.be

Derde Hobbit-film als DLC naar Lego: The Hobbit?

Door papfles, 03-04-2014 12:46, bron: brickfanatics

Lego: The Hobbit is de nieuwste stap in de franchise waarbij een game gebaseerd is op een film, zoals ook al gebeurde bij Harry Potter bijvoorbeeld. De game komt dra uit, maar aangezien de filmtrilogie nog niet is afgelopen, is ook de game nog niet klaar om de drie films te verwerken. Daarom zal Lego: The Hobbit ook enkel over de eerste twee films gaan. De vraag wat men met de derde film zal doen, lijkt opgelost te worden door een DLC-pakketje. Naar verluidt zou men deze namelijk apart aanbieden als DLC rond Kerst, de periode waarin ook de film op het witte doek verschijnt.

LEGO The Hobbit screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.