4gamers.be

Telltale's The Walking Dead-schrijver pent script voor Star Wars-film

Door Jay, 23-05-2014 14:30

Star Wars wordt nieuw leven ingeblazen, in de eerste plaats door het uitbrengen van nieuwe films. Zo worden er nieuwe episodes gemaakt, maar tussen die episodes zullen ook standalone films worden uitgebracht die meer een zijverhaal vertellen van een bepaald personage. In dat opzicht worden vaak Han Solo en Boba Fett genoemd, maar het is nog niet bekend welke richting men precies uitgaat. Wel is bekend dat Gary Whitta het script voor de eerste standalone film, die in 2016 zou verschijnen, zal schrijven.

Whitta begon als journalist bij PC Gamer in het Verenigd Koninkrijk en schreef vervolgens al enkele scripts voor films, zoals The Book of Eli en After Earth. Ook schreef hij enkele episodes van Telltale's The Walking Dead, meer bepaald episode 4, Around Every Corner, van het eerste seizoen, de 400 Days DLC en All That Remains, het begin van het tweede seizoen. Whitta laat weten altijd al fan te zijn geweest van Star Wars en dat de reeks hem veel inspiratie heeft gegeven. Dat hij nu het script voor een film mag leveren, is een droom die uitkomt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.