4gamers.be

Bioshock op PS Vita komt er niet

Door papfles, 08-07-2014 08:39

Ken Levine, de grote man achter de Bioshock-franchise, heeft een langdurige hoop van heel wat fans de kop ingedrukt. Sony had immers een aantal jaar geleden laten weten dat er een Bioshock-game voor PS Vita in de maak zou zijn, maar er blijkt geen eensgezindheid te zijn tussen 2K en Sony, waardoor de deal in het water is gevallen.

Zelf gaf hij wel wat uitleg over wat de bedoeling was op PS Vita, want het zou niet zomaar om een port gaan. "Ik dacht aan een Final Fantasy Tactics-getinte game, gesitueerd in een periode dat Rapture nog niet in verval was. Het zou goed werken op de PS Vita en ook geen compromissen vereisen. Zoals sommigen ook weten, ben ik een turn-based hoer", zegt hij. Zou dat een game zijn die jullie hadden willen spelen?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.