4gamers.be

Fifa 15-rating vermeldt "Streets"-modus

Door papfles, 11-07-2014 10:37

Elke Fifa-game heeft een aantal herkenbare modi, zoals een gewone oefenwedstrijd of een volledig voetbalseizoen. Daarnaast zijn er ook wat varianten te vinden, maar in Fifa 15 is er nu sprake van een "Streets"-modus. Die staat vermeld in teksten voor de raad die ratings moet bevestigen, al staat het enkel vermeld bij de 3DS-versie. Ofwel geldt deze rating uiteindelijk voor alle versies, ofwel gaat het hier om een exclusieve modus voor de 3DS-versie, al dan niet gebaseerd op StreetPass. Het zou op zich kunnen, aangezien Ultimate Team Legends ook enkel op Xbox One te krijgen is. Bevestiging van de aard van deze game modus moet nog gegeven worden door EA.

Fifa 15 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.