4gamers.be

Sega brengt Phantasy Star Nova en Shining Resonance naar China

Door Jay, 08-08-2014 00:01

Meer en meer uitgevers beginnen zich te richten op China en zo heeft Sega nu laten weten dat het Phantasy Star Nova (PS Vita) en Shining Resonance (PS3) naar China wil brengen. Beide games staan gepland voor een Japanse release later dit jaar, maar over een Westerse lancering is nog niets bekend. Nu een Chinese versie van de games aangekondigd is, ziet het ernaar uit dat de titels eerder in het Oosten zullen blijven.

Reacties

  • Rozaantjie

    Ondanks dat dit voor de consolebouwers en publishers natuurlijk een droomland is om te veroveren, ben ik nog wel blij met de restricties die de Chinese overheid hanteert. Chinezen hebben zo'n eigenaardige smaak qua games, maar voor mij persoonlijk niet schattig eigenaardig zoals de Japanners...maar gewoon vreemd. Als die markt ├ęcht aangeboord wordt en Chinezen beginnen massaal ineens te betalen voor hun games, dan zul je echt een shift zien bij ontwikkelaars dat specifiek wordt geprogrammeerd om aan hun eisen te voldoen. Ook qua censuur zou dit vervelend zijn, daar heb ik nu al een broertje dood aan.

    • Geplaatst op 2014-08-08 om 01:38

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.