4gamers.be

Sackboy stormt 4Gamers-redactie binnen

Door papfles, 17-09-2012 15:02

Vorige week kwam een kleine keffer van Tokyo Jungle de 4Gamers-redactie binnenwandelen. Jay is ondertussen ook teruggevonden, dus alles is goed geëindigd. Vandaag komt Sackboy echter de zaak binnengesprongen en hij heeft zijn beide avonturen meegenomen. Zo mogen we niet alleen met LittleBigPlanet op PS Vita aan de slag, maar mogen we ook al eens proeven van LittleBigPlanet Karting. Alles zat verpakt in een mooi zwart doosje met Sackboy-print. Naast een pak flyers en een dubbelzijdige poster hebben we ook nog een LittleBigPlanet-agendaatje gekregen. Als we die kwijtspelen, zoals toen we Jay kwijt waren, kunnen we zelfs een beloning uitloven. Het heeft ons in elk geval op het idee gebracht om ook Jay een tatoeage te geven met "Beloning: 5 lollies als je deze jongeman terugbrengt".

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.