4gamers.be

Goku, Luffy en Toriko vechten het uit in Project Versus J

Door papfles, 18-12-2012 00:02

Als je graag manga leest, dan weet je dat Sho(u)nen Jump 1 van de populairste magazines is in Japan. Het blad bestaat ondertussen toch al geruime tijd en om haar 45e verjaardag te vieren, wordt er een Project Versus J voorbereid voor PS3 en PS Vita, waarin tal van mangahelden het tegen elkaar mogen opnemen om zo de grootste held van allemaal te worden. Luffy (One Piece), Goku (Dragon Ball) en Toriko (Toriko) zitten er al zeker in, al zullen er nog anderen worden voorgesteld in de toekomst. Het spel zou in 2013 in Japan uitkomen, maar we durven vermoeden dat er ook hier best wel interesse zal zijn voor dit spel.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.