4gamers.be

Soul Sacrifice krijgt omkeerbare cover voor Japanse cover

Door papfles, 10-03-2013 00:04

Vaak krijgen games een andere cover aangeboden, afhankelijk van het gebied waarin het spel verschijnt. Men probeert daarbij in te spelen op de zaken die goed zouden moeten werken in elke regio. Toch zijn er ook mensen die het jammer vinden omdat zij de cover van een andere regio eigenlijk beter vinden. De oplossing ligt dan ook voor de hand: aan de binnenkant van de gebruikelijke cover gewoon de andere cover zetten, zodat mensen deze kunnen omdraaien en de cover kunnen laten zien die ze willen. Dat is ook wat men zal doen bij Soul Sacrifice, want je krijgt zowel de Europese als Japanse cover aangeboden.

Europese cover van Soul Sacrifice


Japanse cover van Soul Sacrifice


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.