4gamers.be

Dragon's Crown was al een idee voor de Dreamcast

Door Jay, 24-07-2013 15:36

Hier in Europa verschijnt Dragon's Crown komende herfst voor PS3 en PS Vita, maar het spel is niet altijd bedoeld geweest voor die platformen. In 1998 al had George Kamitani, president van Vanillaware, het idee om de game voor de Dreamcast te ontwikkelen en er was al character artwork uitgetekend, maar uiteindelijk kwam er toen niet veel meer van in huis.

Al die jaren hebben wel duidelijk hun invloed gehad op het character design, al zijn bepaalde elementen wel nog te herkennen. Het oude design van de vrouwelijke Warrior werd later trouwens gebruikt voor Fantasy Earth Zero, een pc-game van Square Enix waar Kamitani aan heeft gewerkt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.