4gamers.be

Rainbow Skies verschijnt in 2014 voor PS3 en PS Vita

Door Jay, 04-08-2013 00:08

Sony heeft Rainbow Skies aangekondigd voor PS3 en PS Vita. De indie-RPG verschijnt volgend jaar en is een indirecte sequel op Rainbow Moon. Er is een nieuwe wereld met nieuwe personages en vijanden, en het verhaal is niet gelinkt aan de vorige game. De wereld van Rainbow Skies betreft twee parallelle werelden met een sterke visuele variatie en 50 speciale muziektracks die op de achtergrond spelen.

Rainbow Skies zal ook veel nieuwe features bevatten, zoals het kunnen temmen van monsters. Ook is er een nieuw gevechtssysteem met nieuwe combo-aanvallen, zijn er nieuwe dungeon-elementen, een nieuw dialoog- en emoticonsysteem, nieuwe treasure hunt quests, een verbeterd side quest systeem, verkenbare gebouwen en nieuwe mini-games. Ondanks deze nieuwigheden zou de game echter trouw blijven aan zijn roots, met traditionele RPG-gameplay, de vrijheid om de wereld en dungeons te verkennen, uitgebreide karakterontwikkeling en meer.

Rainbow Skies screenshot

Rainbow Skies screenshot

Rainbow Skies screenshot

Rainbow Skies screenshot

Rainbow Skies screenshot

Rainbow Skies screenshot

Rainbow Skies

  • Release: TBA
  • Ontwikkelaar:
  • Uitgever:

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.