4gamers.be

Nieuwe Gravity Rush aangekondigd met teaser trailer

Door papfles, 19-09-2013 12:50

Update

De teaser trailer in kwestie is nu officieel naar buiten gebracht.

Origineel (19/09/2013, 08:48)

Gravity Rush was een van de meer originele titels van de afgelopen tijd en was een mooie PS Vita-exclusive. Om de handheld nog wat meer te ondersteunen zouden nieuwe exclusives in elk geval welkom zijn en men lijkt bij Sony dezelfde mening te zijn aangedaan.

Tijdens de Tokyo Game Show zou er namelijk een trailer getoond zijn waarin Kat, het hoofdpersonage, op haar gebruikelijke zwaartekrachtloze manier doorheen de stad fladdert en waarbij de trailer eindigt met "Fall again... a new project from Team Gravity". Een nieuw project suggereert dat het misschien om een andere titel zou kunnen gaan, maar door Kat prominent in beeld te zetten, lijkt het dan weer te kunnen dat het om een sequel gaat. Wie zou graag Gravity Rush 2 krijgen?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.