4gamers.be

Koken met de borsten vooruit in Dekamori Senran Kagura

Door Jay, 09-01-2014 00:09

Er is beeldmateriaal vrijgegeven van de nieuwe Senran Kagura games die onlangs werden onthuld. Om te beginnen is er Dekamori Senran Kagura, een "rhythm cooking game", een genre dat blijkbaar wel populair is in Japan. Op het juiste moment en op het tempo van de muziek op de juiste knoppen duwen is de boodschap en zo bekom je lekkere gerechten, overgoten met een sausje van Senran Kagura, wat concreet wil zeggen veel boezems en billen.

Voorts zijn er ook wat beelden verschenen van Senran Kagura 2: Deep Crimson, het vervolg op de eerste 3DS-game. Tot slot is ook bevestigd dat de derde game die onthuld werd, Senran Kagura: Estival Versus, op meerdere PlayStation-platformen zal verschijnen en niet slechts op één. Vermoedelijk betreft het dan een game voor zowel PS4 als PS Vita, maar natuurlijk zijn ook PS3 en zelfs PSP nog een optie.

Dekamori Senran Kagura


Senran Kagura 2: Deep Crimson


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.