4gamers.be

Tales of Hearts R komt komende winter naar PS Vita

Door Jay, 19-04-2014 00:01

Na het gerucht nu ook de bevestiging: Tales of Hearts R komt naar het Westen. Bandai Namco zelf plaatste het filmpje met de bevestiging iets te vroeg op Youtube en verwijderde het filmpje ook al redelijk snel weer, maar natuurlijk helpt dat niet veel om het nieuws en het filmpje nog geheim te houden.

De game, met 3D-graphics, volledig van stemmen voorziene dialogen, twee nieuwe party members en andere verbeteringen, zou komende winter verschijnen voor de PS Vita. In de VS zal de game een retail exclusive zijn voor GameStop met daarnaast nog een digitale release ook. Hoe dat precies zit voor Europa, is nog niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.