4gamers.be

Luffy zoekt het avontuur in One Piece Unlimited World Red

Door Vancha, 12-06-2014 00:22

De populaire anime en manga reeks One Piece krijgt eind deze maand een nieuwe game voor Nintendo 3DS, Wii U, PS Vita en PlayStation 3. One Piece Unlimited World Red is een port van de Japanse 3DS game en is volledig herwerkt voor de consoles. De game bevat een volledig nieuw avontuur dat niet voorkomt in de animereeks en zal ieder lid van je crew als speelbaar personage bevatten. Met de E3 volop aan de gang heeft Nintendo alvast een nieuwe trailer online gezet die alle mogelijkheden in de game mooi voor jou overloopt. One Piece Unlimited World Red komt 27 juni in de winkels en digitale stores te staan.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.