4gamers.be

Met een hoverboard rondvliegen in Freedom Wars

Door papfles, 23-06-2014 09:09

In Japan zal men in de zomer al aan de slag kunnen met Freedom Wars, een exclusieve PS Vita-game. Voor de rest van de wereld staat het momenteel gepland voor 2014, maar een definitieve releasedatum lijkt nog niet in zicht. Wie graag mee wil strijden om zijn gevangenisstraf al vechtend te verminderen, zal dus nog even moeten blijven kijken naar de trailers die worden uitgegeven, maar deze keer zal het zwevend mogen gebeuren, want in de game zal je niet per se van plek tot plek moeten lopen. Je kan immers ook gewoon een hoverboard (in de game "thrust board" genoemd) kunnen gebruiken om sneller rond te kunnen bewegen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.