4gamers.be

In Japan is de PS Vita voor grote jongens

Door Jay, 26-07-2014 16:40

In Japan tracht Sony de PS Vita te promoten via onderstaand reclamespotje, waarin gesuggereerd wordt dat de handheld voor "grote" jongens is. Wanneer een grotere jongen zijn handdoek laat vallen, roept het kleinere ventje verbaasd "hij is een volwassene", waarna een vrouwelijke voice-over begint te vertellen dat de PS Vita er is voor wie niet meer in de lagere school zit. Men probeert de handheld via dit specifieke spotje met andere woorden te verkopen als een cool speeltje voor de big boys. Misschien een wat te bekrompen boodschap, maar wel leuk bedacht natuurlijk, en daarnaast zijn er nog andere spotjes die zich dan weer op een andere doelgroep richten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.