4gamers.be

Releasedatum en gameplay voor Gravity Crash Ultra

Door Jay, 01-08-2014 00:01

Ontwikkelaar Just Add Water heeft laten weten dat hun retro arcade shooter Gravity Crash Ultra op 13 augustus zal verschijnen voor de PS Vita en dat met een prijskaartje van 6,99 euro. Heb je PlayStation Plus, dan krijg je een korting van 20%. Ook is een gameplay video van 9 minuten vrijgegeven, wat voldoende zou moeten zijn om te weten waar we ons aan mogen verwachten.

Gravity Crash verscheen in 2009 reeds voor de PS3 en een jaar later werd ook een PSP-versie uitgebracht. DE PS Vita-versie is opgepoetst en uitgebreid. In totaal zijn er bijvoorbeeld 42 levels, waarvan er zeven nieuw zijn.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.